ЗАХВАЉУЈУЋИ ПРОГРАМИМА СЕКРЕТАРИЈАТА СТУДЕНТИ УНС ЛАКШЕ ДО КВАЛИТЕТНИХ КУЛТУРНИХ И СПОРТСКИХ САДРЖАЈА

Студенти Универзитета у Новом Саду, захваљујући програмима које је покренуо Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност,  у школској 2017/2018. години, имају прилику да лакше дођу до квалитетних културних и спортских садржаја и тако студентски живот учине потпунијим и разноврснијим.

Тим поводом, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић заједно са својим сарадницима, одржао је данас, у Жутом салону Покрајинске владе, заједнички састанак са директором Студентског културног центра Нови Сад, Обрадом Шкрбићем, проректором за наставу Универзитета у Новом Саду проф. др Сањом Подунавац Кузмановић, председником Универзитетског спортског савеза, Марком Гушићем и председницима студентских парламената свих високошколских установа чији је оснивач АП Војводина.

На састанку се говорило о наставку реализације пројеката Секретаријата намењених студентима Универзитета у Новом Саду, међу којима се посебно издвајају „Зимске едукативне и рекреативне активности студената“ за 200 најбоље рангираних студената у Ски центру Копаоник и подела културно-спортских ваучера, у оквиру реализације пројекта за унапређење културно – спортских активности студената.

Такође, било је речи и о волонтерској подршци студената Универзитета у Новом Саду на предстојећем Европском олимпијском фестивалу младих – EYOF 2019. у Сарајеву и Источном Сарајеву, као и о промотивним активностима ,, EYOF“-а у Новом Саду.