СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДОДЕЛЕ ДИПЛОМА

На Факултету за менаџмент из Сремских Карловаца организована је у четвртак 28.септембра 2017. свечаност поводом доделе диплома мастер менаџерима, дипломираним менаџерима и менаџерима.

Тим поводом присутне је поздравио и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић и истакао да је најважније конкурентно знање, независно од тога да ли потиче са државних или приватних факултета.

„Мислим да смо данас и кроз Закон о високом образовању, али и када говоримо о акредитацији високошколских институција, успоставили довољно стандарда и квалитета, који говоре да нас пре свега интересују они који су посвећени знању и истраживању. Верујем да смо на добром путу да заборавимо појам власништва. Врло је важно колико смо квалитетни у коначном производу. Они који су акредитовани значи да имају адекватан  и квалитетан простор и студијске програме, као и квалитетне наставнике“, рекао је Милошевић.

Факултет за менаџмент (ФАМ) у Сремским Карловцима основан је 2001. године,  у време када је владала велика потреба за менаџерским кадровима. Основна делатност је образовање студената на два нивоа студија, кроз основне академске и мастер академске студије. Данас овај факултет има седам смерова на основним академским студијама и три на мастер академским студијама.