ПРИЈЕМ ЗА УЧЕНИКЕ ПРОЈЕКТА „УЧИМ + ЗНАМ = ВРЕДИМ“

Потпредседник Покрајинске владе, Ђорђе Милићевић, уприличио је данас свечани пријем у Покрајинској влади за више од 200 најбољих ученика и ученичких тимова пројекта „Учим+Знам = Вредим“, који су промовисани на билбордима у седам локалних самоуправа у АП Војводини.

Поздрављајући ђаке и организаторе пројекта, Милићевић је посебно истакао улогу родитеља , без којих, како је рекао, ни један прави успех није могућ.
„Школа и образовање јесу изузетно важни, али дубоко верујем да највише људске и моралне вредности стичемо у нашим породицама. Зато, поштовани родитељи, будите поносни што сте подигли и васпитали децу која су пример и идеал, не само за њихове вршњаке, него и друштво у целини,“ рекао је потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић.

Он је додао да је реафирмација правих вредности процес који не може да се заустави, и који ће имати све већу подршку и поузданог партнера у Покрајинској влади.
Милићевић се посебно захвалио представницима друштвено одговорних компанија и појединцима, који су се укључили и подржали овај, како је рекао, изузетно важан пројекат.
Председник удружења за промоцију друштвене одговорности Алексанадар Савановић рекао је, да данас, у АП Војвдини има 60 билборда на којима се промовише више од 200 ученика основних и средњих школа који су својим успесима завредили да буду промовисани.

Пројекат „Учим+Знам = Вредим” има за циљ промоцију најбољих ученика и ученичких тимова основних и средњих школа у АП Војводини, који су остварили награде на републичким и међународним такмичењима у области науке и уметности.
Поводом завршетка пројекта “Учим+Знам = Вредим“, који је реализовало Удружење за промоцију друштвене одговорности, најбољим ђацима су уручене захвалнице и пригодни поклони.

Свечаном пријему присуствовао је и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић.