ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ НОВОГ БЛОКА МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА

Покрајински секретар проф. др Зоран Милошевић о изградњи новог блока Медицинског факултета