ПОДРШКА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић приредио је пријем за најбоље студенте Универзитета у Новом Саду који ће боравити осам дана на Копаонику.

Обраћајући се студентима, председник Мировић је рекао да су њихови досадашњи академски резултати били услов за учествовање на конкурсу, пожелевши им пуно успеха у будућности.

„Очекујем да ћете се вратити са новим знањима која бити додатни стимуланс за наставак студирања, јер ћете ви у будућности бити стуб нашег друштва“, истакао је Мировић.

Универзитетски спортски савез Новог Сада жели да у сарадњи са свим високообразовним институцијама чији је оснивач покрајина најбољим студентима омогући бољи стандард студирања, а овај пројекат је један од тих, рекао је председник тог савеза Марко Гушић.

Смисао овог програма није само едукација и рекреација, већ и да се награде студенти који су остварили изузетне резултате, рекао је рекотор Универзитета у Новом Саду, Дејан Јакшић.

Пројекат Зимске едукативне и рекреативне активности студената суфинансира се преко Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност и представља скуп организованих едукативних активности, пропраћених рекреативним и забавним садржајима.