ОТВОРЕНА 15. МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ОБЛАСТИ СПОРТА У БУДВИ

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић, присуствовао је Међународној научној конференцији „Трансформациони процеси у спорту – спортска достигнућа“, која је у петак 13. априла 2018. отворена у Будви.

На Конференцији је било речи о актуелним темама и новинама из свих области спортских наука и спортске медицине, а ове године на Конференцији се окупило око 350 учесника из 24 земље света, са четири континента.

Међу учесницима скупа било је око 100 студената магистарских и докторских студија, од којих њих 50 са Универзитета у Новом Саду.

Председавајући конференције, проф. др Душко Бјелица, уручио је четири златне плакете за посебан допринос и подршку успешности међународне научне конференције у домену спорта. Плакете су уручене министру спорта Николи Јановићу, у име Владе Црне Горе, ректору Данилу Николићу у име Универзитета, председнику Душану Симоновићу у име Црногорског олимпијском комитета и проф. др Зорану Милошевићу, члану Покрајинске владе Војводине и покрајинском секретару за високо образовање и научноистраживачку делатност.