НА УНИВЕРЗИТЕТУ У НОВОМ САДУ ДОДЕЉЕНЕ ЗАХВАЛНИЦЕ У ОКВИРУ БЕЛЕЖАВАЊА ДАНА УНИВЕРЗИТЕТА

Свечана додела захвалница Универзитета у Новом Саду институцијама и компанијама које су подржале активности Универзитета у Новом Саду у току школске 2016/2017. године одржала се данас у амфитеатру Централне зграде Универзитета.

Захвалнице  су  уручене  институцијама  и  компанијама  које  су  подржале  рад  Фонда  за стипендирање и подстицање напредовања даровитих студената и младих научних радника и уметника у школској 2016/2017. години, одржавање Међународног фестивала науке и образовања 2017. године, као и друге активности Универзитета у Новом Саду.

Покрајинском секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност додељене су две захвалнице, и то: захвалница за финансијску подршку Фонду за стипендирање и подстицање напредовања даровитих студената и младих научних радника и уметника и захвалница за финансијску и организациону подршку  Међународног фестивала науке и образовања, које је преузела подсекретар проф. др Светлана Михић.

Овим су започели Академски дани Универзитета у Новом Саду, који ће трајати од 27. до 29. јуна 2017. године, у част обележавања Дана Универзитета у Новом Саду.

Централна прослава Дана Универзитета биће одржана 28. јуна 2018. године, када ће др Гордана Вуњак Новаковић, професорка Универзитета Колумбија у Њујорку, бити промовисана у почасног доктора наука Универзитета у Новом Саду.