На Економском факултету у Суботици, одељење у Бујановцу, свечано отворена 2016/2017. академска година

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност,  проф. др Зоран Милошевић поздравио је у понедељак 10. октобра 2016. бруцоше Економског факултета у Суботици, Одељење у Бујановцу. Том приликом покрајински секретар Милошевић нагласио је значај високог образовања које успоставља високе комуникацијске стандарде не само у оквиру уже стручног образовања, него и у контексту свеукупног друштвеног деловања.

„Од овог дана студенти постају значајан ресурс не само своје локалне заједнице, већ и целе Србије, али и света, који тежи економском развоју и добробити свих чланова заједнице“, истакао је Милошевић.

Економски факултет у Суботици постоји 56 година, а наставни процес се више од 35 година успешно реализује на две локације, и то у Суботици, где је седиште Факултета, и на Одељењу Факултета у Новом Саду, а од 2011. године и на Одељењу факултета у Бујановцу.

Свечаном почетку нове академске године присуствовали су и: проф. др Александар Грубор, декан Економског факултета у Суботици, Шаип Камбери, председник Општине Бујановац и проф. др Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу.

img_6480

img_6543

img_6463