ДИРЕКТОР GLOBAL STUDIES ПРОФЕСОР ЛЕВРАТ ПОСЕТИО ПОКРАЈИНСКУ ВЛАДУ

Дугогодишњи директор Global Studies Универзитета у Женеви и шеф департмана за међународно право, професор Николас Леврат, био је данас гост Покрајинске владе и Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду. На састанку који је одржан у Секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, присуствовала је и проф. др Светлана Михић, подсекретар у Секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност.

На интерактивном састанку, овај угледни стручњак упознао је учеснике скупа са перспективама ЕУ и шта се у будућности може очекивати. Такође, било је речи и о успостављању сарадње и размени искуства по питању ЕУ легислативе, као и могућностима унапређења пословне и инвестиционе климе АП Војводине у сарадњи са Универзитетом у Женеви.

На састанку су учествовали господин Небојша Војновић, подсекретар у Секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Небојша Дракулић, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и др Јелена Дамњановић, директор Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду.img_1630novo